Играещият треньор на ФК Верея Живко Желев беше изключително доволен след победата с 5:0 срещу Литекс II в срещата от 4-ия кръг на "Б" група. "Поздравявам футболистите, които не се стреснаха от името на Литекс. Имахме информация, че при тях ще играят няколко човека от първия състав. доминирахме през цялото време на мача и само малшанса пред вратата им не ни позволи да вкараме още няколко гола. Играхме на моменти на приливи и отливи, не че сме давали инициативата на Литекс, защото диктувахме събитията през цялото време, особено пред първото полувреме, когато вкарахме два бързи гола. Но след направените смени след почивката на Николай Петров, който се завърна след контузия, заедно с Яшар, овладяхме средата на терена и имахме доминация до края на мача", заяви Живко Желев.

Той коментира и амбициите на ФК Верея след силния старт на отбора в първенството, който след три домакински мача е с три победи и голова разлика 10:0, а при гостуването си на Лудогорец II постигна равенство 1:1.

"Играем мач за мач, преди сезона направихме сериозна подготовка, направихме необходимата селекция и най-радостно е, че всички футбоисти които привлякохме пасват на схемата ни на игра и всички се раздават максимално. Така че с много труд и себераздаване идват добрата игра и убедителните резултати, които постигнахме досега", каза още треньорът на Верея.