Бразилският футболист Жоазиньо посети бившите си съотборници от “Левски”. В момента полузащитникът играе за руския ФК Краснодар. Крилото се видя с част от футболистите, треньори и служители в клуба. Жо винаги посещава “сините”, когато е в България, тъй като има сериозна връзка с наше момиче. Феновете веднага призоваха Жоазиньо да се върне на “Герена”, предава “Гонг”. Футболистът не обеща нищо, но заяви, че един ден би го направил с удоволствие. Бразилецът пристигна в “Левски” през 2007 година и изкара три сезона, спечели една титла и една суперкупа на България.

“Видях се с всички. Влязох в съблекалнята. Видях се с директора, с треньора. Тук играх три години. Няма как да забравя “Левски”. Надявам се един ден да се върна. Свикнах в Русия, на всяка тренировка хвърлям доста сили, работя добре и треньорът е доволен”, заяви Жоазиньо.

“Какво да кажа на феновете. Аз съм като тях, аз също съм фен на “Левски”. Някои хора ми казват да се върна, но в момента няма как. Сега съм си в Краснодар, но един ден може да се върна. Желая много късмет на новия треньор. Имам приятел, на който той беше наставник и ми каза, че е много добър. Искам да направи “Левски” шампион”, коментира бразилецът./БЛИЦ