Камерунският национал Жозеф-Дезире Жоб, който може да премине в Левски, заяви на летище “София”, че в никакъв случай не е дошъл да кара пробен период. “Не мисля че идвам на проби, а да говоря с клубните шефове, с мениджърите и с останалите в клуба”, започна нападателят.

"Не мисля, че е нормално да играя тази вечер, пътувам от сутринта и съм доста уморен. Чувствам във форма. В последните две седмици почивах във Франция, но преди това бях на лагер с националния отбор на Камерун", продължи Жоб.

"Седрик е мой приятел. Първо говорих с него, когато разбрах за интереса на Левски. Той е една от причините да дойда тук. Знам, че Левски е отбор, който всяка година печели трофеи. Възможността да участвам в Шампионската лига е предизвикателство и това е една от основните причини да дойда тук. Това състезание е доста атрактивно и интересно за мен", добави още камерунецът. На въпрос какво знае още за българския футбол Жоб отговори: “Знам за ЦСКА. Това е един от големите клубове, който също играе в Шампионската лига”, завърши Жоб./БЛИЦ