Winbet - победата е емоция! (18+)

Ботев (Пловдив) ще се изправи срещу ЦСКА в гвоздея на полуфиналите за Купата на България. "Канарчетата" са домакини на първата среща на 16/17 април, а реваншът е на „Българска Армия“ на 23/24 април.

По два тима от София и Пловдив се класираха за полуфиналите в турнира, но жребият след последния четвъртфинал отреди да няма градски дербита в тази фаза от надпреварата. 

Локомотив (Пловдив) и Септември (София) ще определят другия финалист. И при тази двойка първият мач ще бъде в Пловдив, а реваншът в столицата.

Първите срещи на полуфиналите са на 16/17 април, а реваншите на 23/24 април.  Финалът е на 15 май на стадион "Васил Левски".

В церемонията участваха министърът на младежта и спорта Красен Красев, президентът на Професионалната лига Стефан Капралов, представители на БФС, както и на клубовете, които намериха място в тази фаза на турнира. Министър Кралев изтегли Ботев (Пловдив). Димитър Пенев пък си изтегли ЦСКА.

Жребий за полуфиналите в турнира за Купата на България:

Ботев (Пловдив) – ЦСКА

Локомотив (Пловдив) – Септември (София)

Заб. Първите срещи са на 16/17 април, а реваншите ще се проведат на 23/24 април. Финалът е на 15 май на стадион "Васил Левски".

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019