Бразилският нападател Жуниньо поднови тренировки със Славия, научи БЛИЦ. Той се върна при “белите”, след като изкара 6 месеца под наем в "Левски". Жуниньо обаче няма да запомни с добро престоя си на “Герена”. Въпреки че вкара 6 гола нападателят бе обявен за ненужен от новия треньор Илиан Илиев.

“Жуниньо показва старание в тренировките и бързо ще влезе във форма. Той е амбициран да докаже, че в Левски са сбъркали с освобождаването му”, коментира от треньорския щаб на Славия. “Белите” чакат все още оферти за голмайстора. Ако трансферът му в чужбина пропадне, бразилецът ще играе поне до зимата на Овча купел.

В лагера на Боровец чакат да пристигне халф, който е юноша на Ювентус, на 21 години, и за последно е играл в италианската Серия “С”.

В предстоящата контрола срещу Монтана се очаква да дебютират всички каращи пробен период футболисти. Перлата сред тях е котивоарецът Хамед Коне, за който първи БЛИЦ писа. В мача, който ще е в събота на стадиона в Овча купел от 18:00 часа, обаче няма да вземе участие бившият национал Чавдар Янков. Халфът все още изостава с подготовката. След Монтана, тимът на Мартин Кушев ще мери сили с втородивизионния Видима-Раковски. Срещата ще се играе на стадион “Славия”. До този момент футболистите, каращи пробен период в най-стария столичен клуб, са шестима - двама румънци и четирима французи./БЛИЦ