Бившият спортно-технически директор на “Левски” Андрей Желязков заяви, че би се върнал на “Герена”, но едва ли някой от там ще го покани. Жужо е на мнение, че много неща в управлението на "синия" клуб не са наред и това си личи от резултатите на отбора.

"Бил съм шеф на "Герена" преди много време, ситуацията е много по-различна, всичко е променено. Знам какво е да се ръководи “Левски”, но не искам да звуча така, все едно се предлагам. Когато с Томас Лафчис напуснахме клуба, го оставихме на минус 9000 лв. Сега, доколкото чета по пресата, минусът е в пъти по-голям. Чувам, че се говори за сума над 1 млн. лева", сподели Жужо в интервю за "Тема Спорт".

"Ясно е, че за поста на Гонзо има много кандидати, които може и да не спят вечер от мисълта да заемат мястото му. Всеки иска да помогне по някакъв начин, за да се излезе от кризата, в която ми намирисва, че “Левски” навлиза. Нормално е да искаш да работиш в такъв клуб, но това е много отговорна задача. Станеш ли шеф, значи се превръщаш в слуга. Разбира се, в добрия смисъл на думата.", каза още Желязков.

На въпрос би ли се върнал в Левски, той отговори: "Защо не?! Съмнявам се обаче, че някой ще ме покани".

“Предполагам, че на Ясен ще му се даде шанс още 3-4 кръга. Ако се види, че нещата не се получават, е нормално да се търси друг вариант. Не е изключено самият той да се оттегли, което също е достойно решение”, коментира Жужо бъдещето на старши треньора Ясен Петров в “Левски”.

Андрей Желязков бе спортно-технически директор в "Левски" от 1992 до 1998 година и се изяви като много добър мениджър, работейки в тандем с треньора Георги Василев. За последно двамата бяха във втородивизионния Несебър./БЛИЦ