ОФК Пирин (Благоевград) няма да разчита на Драги Коцев и Христо Бахтарлиев, които бяха част от състава през миналия сезон. Крилото и вратарят напуснаха лагера в Банско и ще си търсят други отбори, след като треньорът Неделчо Матушев реши да не разчита на услугите им. Това стана ясно след контролата с Локомотив (Пловдив), спечелена от "орлетата" с 3:0.

"Благодарим на сърцатите състезатели за положените усилия през последната година и им пожелава само успех в последващите начинания", заявиха от ръководството на Пирин по повод раздялата с Драги Коцев и Христо Бахтарлиев.

Нападателят Владислав Златинов също напусна лагера днес, като към момента ситуацията с него остава отворена. Опитният футболист все още не е категорично напуснал клуба и за по-нататъшните отношения предстоят още преговори.

Както вече стана ясно, към "орлетата" се присъединиха Янко Сандански, който взе участие и в днешната среща с Локомотив (Пловдив), както и бившият вратар на Локомотив (София) Валентин Галев. В Пирин продължават да чакат Иван Цветков и Борис Галчев.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015