Халфът Христо Златински е едно от най-актуалните имена в българския футбол. Почти всеки трансферен прозорец той е спряган за ЦСКА и "Левски", но май този път наистина ще се стигне до негово преминаване в един от двата родни гранда. Причината - треньорът на "червените" Стойчо Младенов вече е говорил с халфа, а договорът му с Локомотив (Пловдив) изтича на 30 юни. Нов такъв обаче все още не му е предложен, разкри самият футболист.

"Засега няма нищо. Имам договор с Локо (Пд) до 30 юни и след тази дата ще знам къде ще продължа кариерата си. Сигурно е само едно - че в петък ще се появя на първата тренировка на Локомотив. А след края на месеца ще знам и бъдещето си", коментира Златински.

"Коко Динев не ми е предлагал нов договор. Атанас Узунов ми предложи. С Коко Динев имахме неофициален разговор, в които той ми каза, че ще преговаряме след финала за Купата на България. Все още обаче въпросната среща не се е състояла", добави пред "Меридиан Мач" халфът.

"Няма нищо официално. Има разговори, но нищо повече. Ще преценя къде ще е най-добре да играя. Няма да крия, че говорих със Стойчо Младенов. Но пак казвам, че няма нищо официално. Просто един разговор. След 30 юни ще се види къде ще продължа", каза още Златински, добавяйки, че не е разговарял с никой от "Левски".