Защитникът на Миньор (Перник) Даниел Златков определи като несправедливо изгонването си срещу Локомотив (София). Срещата от междинния 24-и кръг на "А" група завърши 1:1, а в 56-ата минута съдията Станислав Тодоров показа червен картон на Златков и отсъди дузпа за "железничарите" за нарушение срещу Мартин Камбуров. Вратарят Ивайло Иванов за пореден път демонстрира класата си, спасявайки удара от бялата точка на голмайстора.

"Искам да видите повторенията. Първо, че има засада. Пък и не съм бутал Камбуров, нито съм го дърпал. Просто беше до мен и падна, съответно червен картон", заяви Златков след мача в "Надежда".

"Страшно много съжалявам, че няма да играя срещу ЦСКА. Исках да изляза срещу тях", коментира още талантливият защитник, който през зимата бе пред трансфер на "Армията", а през есента вкара едно от попаденията във вратата на "червените" при победата на Миньор с класическото 3:0 в София.

"Надявам се да заиграем още по-добре в оставащите срещи и да не загубим нито един мач до края. Не се наемам да давам прогнози. В края на сезона ще видим на кое място сме", каза още Даниел Златков. /БЛИЦ