Популярният фен на Левски Петър Димитров отново наточи секирата в поредния си епизод на „Реконтра“.  Той засипа с нова критика Наско Сираков. Спазвайки веруюто си, Пепи не спомена името на Наско, а го наричаше мажоритаря.

В първите минути Димитров коментира евентуалния трансфер на Пламен Андреев във Фейенорд.

„Трудностите за Пламен в Левски настъпиха след напускането на Мъри Стоилов на 8 април 2023 година. Вярно ли е, че един началник е казал на Николай Костов да му вземе лентата“, попита белокосият запалянко.

„Мачът с Лудогорец е един от четирите критерия за състоянието на отбора ни. За съжаление в Разград загубихме, а уж са дадени 2 милиони за нови. За мен мачът показа, че Левски е посредствен отбор. Сега предстои среща с ЦСКА. Там ще видя напрежението срещу „червените“. Тогава ще ги видя нашите футболисти дали ще издържат и дано вземат изпита с добра оценка.

За евротурнирите няма как да коментирам, защото нашият мажоритар се постара с „фантастичния“ и „прекрасен“ Костов да ни лиши от тази възможност. Вече пета година той е собственик на Левски и само два пъти сме участвали в евротурнирите, три пъти ги пропускаме.

За съдийството на Георги Кабаков сега в Разград какво да говоря. Казах ви, че отстрелът ще започне. Съдийството на Кабаков показва колко е „силно“ нашето съдийство като авторитет и като позиция. Уважаеми левскари, много неща не знаете от другата, невидимата страна на Левски. Докато ние умираме на стадиона и пред телевизорите за играта ни, нашият мажоритар си прави тържествени вечери с хора от Лудогорец. А помните ли онова негово интервю, в което каза, че Левски ще бори от първо до третото място. Тогава ни се изплю на всички.

Някъде горе душата на Милко Балев пее и е щастлива. Той години наред се опитваше да изгони публиката на Левски. Е, не можа. Само че сега има един мажоритар, който не иска публиката на Левски да бъде на мач.  Той не може да си представи какво е за всеки фен вечното дерби.  Мажоритарят става като Ковида, иска да затвори 20 000 човека да не гледат Левски – ЦСКА“, каза още Петър Димитров.

ГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ЕПИЗОД: