Дългогодишният фоторепортер на в-к „7 дни спорт“ Свилен Станоев има нужда от нашата помощ. Той е претърпял спешна мозъчна операция и в момента се намира в неврохирургията на Окръжна болница в София. Семейството на Свилен се нуждае от 3000 лева за метален имплант за следващата операция. Нека всички да се помолим за оздравяването на Свилен!

От ЦСКА също призоваха да се помогне на признатия в цяла България фотограф Свилен Станоев.

Освен с професионалните си качества, той е и една достойна личност. Той е и истински приятел. Не само на спорта, а и на хората. Впрегна всичките си умения за нас, неговите почитатели. Благодарение на таланта си и набитото фотографско око, той ни направи участници във всяко едно състезание, което отрази с вещина и майсторство. Направи го по неговия си начин – цветно, ярко и право в целта.

Приятелю, ЦСКА София е с теб! Ако можем да се борим заедно с теб, сме насреща. Със сигурност обаче можем да се молим за теб, можем да помогнем за каквото е необходимо и можем да ти вдъхнем положителна енергия. Убедени сме, че твоят апарат ще щрака пак от пистата на „Армията”! Не се давай и забий поредната си десятка. Стискаме ти палци, Свилене, защото ти освен като професионалист си значим и като човек.

Късмет, приятелю!

Средства може да дарите на следната банкова сметка:

Сметка- ЦКБ АД “КЛОН МЛАДОСТ”

IBAN – BG38 CECB 9790 40B1 7913 00

BIC – CECBBGSF

ТИТУЛЯР – ВАЛЕНТИНА ГЕОРГИЕВА СТАНОЕВА