Отборите от Западната "Б" група Марек и Рилски спортист сътвориха истинско голово шоу на митичния стадион "Бончук", завършвайки 3:3 в първата контрола и за двата тима по време на зимната подготовка.

Домакините излязоха през първото полувреме с експериментален състав от футболисти, дошли на проби, и създадоха едва две положения за 45 минути.

Гостите от Самоков поведоха в 35-ата минута, когато отлично центриране от дясно на Нешев завърши с удар на Фидел във вратата за 0:1. Десет минути по-късно Виктор Младенов изненада отдалече младия страж на Марек Калоян Георгиев за 0:2. В 37-ата Виктор Матеев намали на 1:2, след като се възползва от центриране на Борислав Кралев в наказателно поле.

През втората част треньорът на Марек Анжело Кючуков заложи на титулярния състав, на който ще разчита през пролетния полусезон и играта на домакините значително се подобри, информира e-79. В 70-ата минута капитанът Валентин Валентинов пропусна от изгодна позиция, а две минути по-късно отново той от близо с глава стреля право в ръцете на Кочев.

В 75-ата вторият страж на Марек Калин Ивчев също допусна гол и не успя да отрази слаб удар на Васил Киров. Все пак Валентинов поправи мерника си и вкара за 2:3 в 78-ата минута, а най- новото попълнение на Марек Румен Ангелов-Шивача бе точен за крайното 3:3. /БЛИЦ