Легендата на българския футбол Христо Бонев предупреди, че Любослав Пенев и футболистите му трябва да бъдат нащрек срещу Малта. Световната квалификация е тази вечер от 18.00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Заради наказание обаче фенове няма да бъдат допускани.

"Има сериозна разлика между Малта, когато играех аз, и сега. Голям залък сме за тях. Победата е на всяка цена, но подценим ли ги... Ще берем ядове. Нужда е пълна концентрация както от страна на играчите, така и от тази на треньорския щаб. 

В световна квалификация, било то и срещу Малта, няма място за експерименти. Нужно е да ги победим ние, защото те сами няма да допуснат това да се случи. Това е корав и неудобен съперник, но през годините сме доказали, че можем да се справяме с тях", коментира срещата Зума.

Легендата призна, че националният отбор вече е намерил своя голям лидер след Стоичков и Бербатов. "В момента Георги Миланов е най-добрият ни футболист. При него се наблюдава огромно израстване. Той притежава достатъчно талант и потенциал.

Надявам е да го разгърне. Още е рано да го сравняваме с Бербатов, но има качества и се превръща в новия лидер на България. Радвам се, че все повече млади момче получават шанс за изява както в клубовете, така и при националите", добави спортният директор на Локо (Пд) пред "Тема Спорт".