Треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че може да амнистира скандалджията Дани Кики. Преди няколко дни нападателят за пореден път бе отстранен от отбора заради уронване на престижа на клуба.

“Трябва да седнем с президента и да разговаряме за Дани Кики. Аз имам претенциите, че имам пръст в неговото развитие. Готов съм да му простя грешката, ако той осъзнае какво е направил против себе си и против отбора си. Той ме излъга за едно от провиненията си и това не му прави чест, но ще водим още разговори. Най-лесно е да уволниш някого, по-ценно е да направиш нещо добро и в последствие да се радваме на успехите с Дани Кики”, коментира Зума.

“Това е вторият етап от нашия подготвителен период. Една седмица бяхме в Пловдив, 13 дни в Банско. До сега нямахме пропуснат ден да направим две тренировки. За мен сега по-важно е физическата подготовка", добави бившият национален селекционер.

"Имаме среща с президента, може би още четирима нападатели ще има в понеделник на лагера с нас, дано поне двама от тях ни свършат работа. Даксон не съществува повече за Локомотив Пловдив”, отсече Христо Бонев./БЛИЦ