Мегазвездите на пловдивския футбол Христо Бонев и Динко Дерменджиев се събраха на футболен празник в село Устина. Непримиримите противници на терена с екипите на Локомотив и Ботев седнаха на една маса и показаха, че най-големите са такива и защото могат да ценят таланта на другия, пише "Мерица". До Зума и Чико бяха и останалите златни момчета, които пълнеха с по 40 хиляди души Голямата къща през 60-те и 70-те години на миналия век Тодор Иванов, Гочо Василев, Гальо Пеев, Иван Занев. Най-много закачки естествено имаше между Зума и Гочо. 

Футболист №1 на Пиринска, Вардарска и Егейска Македония за всички времена не пропусна да обяви, че е срещнал много повече трудности да направи от младия Христо Бонев футболист, от това да вкара голове на всички вратари, срещу които е играл, включително на гениалния Дино Дзоф. Зума не му остана длъжен и припомни, че е слязъл от гората от "там, където мечките слизат, пускайки се по задни части".

Гочо не пропусна да се изкодоши и с приятеля си Чико. Когато двамата се ръкуваха щурмовакът от неврокопското село Делчево каза на Дерменджиев: "Още ли трепериш, Чико? Недей бе, аз отдавна не играя. Не се плаши от мен", след което припомни, че за 20 години има само две загуби от "канарчетата": "Едната ми е по заповед на Кочо Гяуров, другата от Дража Вълчева", гордо обяви голмайстор №1 на пловдивското дерби.