Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев нападна Лудогорец и ги обвини в искане да бъде отменен стартът на пролетния дял на първенството. По програма лидерът в класирането трябваше да гостува на Локо в Пловдив именно в 16-ия кръг.

“Ние бяхме готови да посрещнем Лудогорец в първия кръг. Наблюдавахме представянето им в зимната подготовка и се бяхме подготвили за мача. Те се уплашиха от гостуването си в Пловдив, затова искаха да бъде отменен първия кръг. Всички отбори, които ще дойдат тук, се страхуват, тъй като имаме велика публика. През пролетта сме домакини на всички конкуренти за титлата и ще решим първенството. Ние ще окажем решаваща роля кой да бъде шампион”, заяви Христо Бонев.

“Виждате, че г-н Динев не продаде нито един футболист. Това говори за целите, които иска да постигне. Все пак се прави всичко възможно отборът да финишира в тройката. Ще хвърлим големи сили да спечелим Купата на България, това е най-прекият път към Европа. Не се плашим от “новия” “Левски”, завърши Бонев./БЛИЦ