Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев не е останал очарован от продукцията при победата с 2:0 в Любимец. Легендата вярва, че "черно-белите" могат много повече.

„Победата над Любимец бе хубава, защото ни осигури мястото в първата седмица, но играта ни беше много слаба. Имаме един футболист, който е за подражание - Мартин Камбуров. Всички от нашия тим трябва да вземат пример от него - българи и чужденци. Той е лидерът ни и за пореден път го доказа. Писанията през миналата седмица, че ще си ходи, са поредните глупости и целят да разтроят тима ни. Явно доста хора се притесняват от Локомотив", коментира пред "Тема спорт" Христо Бонев.
 
„Потенциалът на отбора е много по-голям от показаното в Любимец и трябва да се развива. Вярвам, че с течение на времето ще успеем. Собственикът ни Константин Динев отново ни осигури доб­ри попълнения, които в най-скоро време ще се адапти­рат. С всеки следващ мач ще показваме по-добра и по-добра игра. Вярвам, че това ще си проличи още в следващия кръг срещу Черноморец", добави Зума.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ