Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев остана много доволен от успеха с 2:1 срещу Левски на "Герена".

"Вас може да ви изненадва победата ни, но не и нас. Вече 7-8 месеца работим с този отбор, знаем добре качествата на момчетата и сме убедени, че те могат да побеждават всеки", заяви Зума.

"Днес съумяхме да победим Левски на "Герена", което не се е случвало от 25 години. Това говори за нашата стойност. Мисля, че всички се убедихте в качествата на играчите ни, както и в колектива при нас. Използвам случая да честите на момчетата, както и на собственика Коко Динев, който успя да докара толкова много качествени играчи в Локомотив. Той е единственият човек, който внася средства в клуба. За съжаление няма пловдивчанин, който да дойде и помогне с някакви пари", добави Бонев.

"Ако всеки един отбор, който има желание да купи някой от нашите играчи, няма да го спрем. Така направихме с Дембеле, Акалски, а преди това и с Данчо Милиев. Важното е да помагаме и българския футбол да върви нагоре", продължи Зума.

"Някои играчи на Левски отсъстваха, но това не омаловажава успеха ни", смята Бонев.

"Аз съм преживявал тук хубави мигове, още от времето на Гунди. Повечето мачове ги губехме, но радвахме публиката", припомни си Зума.

"За противника коментар ще направи Ясен Петров", каза още Христо Бонев. /БЛИЦ