Стягащият се да напусне треньорския пост в Локомотив (Пд) Христо Бонев ще реди състава и вероятно ще води отбора в мача с Миньор. Това съобщи Неделчо Матушев от треньорския щаб на “черно-белите”.  
 
„ Локомотив ще бъде ръководен от екипа, който работи от началото на първенството. Засега нов треньор няма”, заяви Матушев.
 
„Всеки ден четем нови неща по въпроса и това ни влияе, но мисля че съумяхме да запазим спокойствие и да дадем увереност на момчетата за тежкия мач, който ни предстои. Миньор е в подем и на техния терен ще ни бъде трудно. През седмицата работихме доста и се надяваме, че в Перник ще се представим добре. Искаме да играем агресивно и от играчите ни да лъха самочувствие. Трябва и в гостуванията да показваме увереност в силите си, както го правим на наш терен.”
 
Неделчо Матушев каза още, че е готов да ръководи отбора за постоянно, ако му бъде гласувано доверие. „Готов съм за такъв вариант. Тази ситуация не е нещо ново за мен. И преди съм бил старши-треньор. Знам си възможностите и съм уверен, че мога да се справя. Това обаче зависи само от нашия президент.”
 
В групата на Локо (Пд) има само две промени в сравнение с двубоя срещу Калиакра. В разширения състав се завръщат Юнес Бенжелюн и Джереми Родригес, а отпадат Цветан Йотов и наказаният Костадин Гаждалов.