Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев е оптимист за гостуването на "Левски". Мачът от 2-ия кръг на "А" група е от 20:00 часа в неделя на "Герена". Легендата на „черно-белите" обяви, че основният коз на "смърфовете" е наказанието на холандеца Гари Родригес.

„Той е безспорно най-класният им футболист. Щом няма да играе, това означава, че можем да ги бием. Сигурен съм, че ще се представим добре. По принцип винаги един отбор се вдига след треньорска рокада, но как точно ще изглежда "Левски", не мога да ви кажа", коментира пред "Меридиан Мач" Христо Бонев. Той изрази съжаление за пореден път, че „смърфовете" не са победили ЦСКА в първия кръг от шампионата (0:0).

„Армейците" ни изненадаха с агресията и с това колко бързо са успели да изградят боеспособен тим. Очаквах да ги победим, но с оглед на показаното трябваше да се задоволим и с едната точка", допълни Зума.

Той обяви и целите пред тима през сезона - „Задължени сме да гоним място в седмицата. Искаме да се класираме в горната половина, а след това смятам, че може да мислим и за нещо повече."

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ