Легендата на Локомотив (Пловдив) и почетен президент на клуба Христо Бонев изригна след загубата с 2:3 от "Левски", заявявайки, че от БФС са наредили на съдиите "сините" да победят на "Лаута".

"Много хора в София разбраха, че с игра не могат да победят Локомотив и взеха мерки. Изпратиха наказателна бригада, която трябва да ни накара да паднем в този мач, тъй като знаят, че не сме богати и нямаме никакво лоби и си правят каквото искат. Поради тази причина правят с нас, каквото си поискат. Видяхте, че и с 9 души за малко да направим равен, макар да съм сигурен, че арбитърът нямаше да ни позволи, защото нотите му бяха дадени от БФС", заяви Зума, визирайки съдията Александър Костадинов.

"Дали топката е ударила Валери Георгиев в ръката, не мога да кажа, но не е червен картон, защото Данчо Господинов е на голлинията. Вижте им само физиономията и ще видите, че изглеждат като от преди 20 години, когато вилнееха такива България. Който е почнал война с нас, е загубил", закани се Бонев.

Легендата също така е разочарован и от цялостната атмосфера на празния стадион заради наказанието на Локо (Пд). "Това не беше мач. Приличаше повече на погребение, отколкото на футболна среща. Но и ние сме си виновни за това наказание", завърши Зума.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ