Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев се заяде с градския съперник "Ботев". По-специално Зума скочи на спортния директор на "канарчетата" Александър Александров и разкри, че преди години Кривия е бил готов с цялото си сърце да играе за "смърфовете". Бонев дори нарече Александров "някакъв Крив, който няма нищо общо в "Ботев".

Зума смята, че в лагера на "жълто-черните" лъжат собственика на клуба Цветан Василев и гледат само да си взимат заплатите.

"Гърците казват, че ако парите имаха очи, щяха да знаят къде да отидат. С нашия бюджет сме на 4-о място. Какво да кажат другите, които с бюджет от 15-20 милиона са зад нас. В тези отбори има хора, които гледат само да си вземат заплатите. Нито ги боли за отбора, нито как ще се класират, нито какво ще каже публиката за тях. Те гледат да си вземат заплатките, да се приберат и накрая този човек – собственикът, като тегли чертата, ще види, че са го лъгали", заяви пред БНТ Христо Бонев.

"Единствения мач, за който все още съжаляваме, беше с "Ботев". Не успяхме да влезем в диалог, защото на този стадион, близо до нашия, няма един ботевист. С кой да разговарям? Да разговарям с Чико, Тумбито, Виден Апостолов, Добри Ненов – може. Но да говоря с някакъв Крив, който няма нищо общо с "Ботев"... Той прати на Наско Узунов SMS, когато го изгониха от Черно море, че идва да помогне с цялото си сърце на Локомотив. Не се разбрахме с парите. Сега какво да му говоря на Сашо Кривия? Или на някои други, които не са се събличали по гащи пред жените си", изригна Зума.

"За това още веднъж поздравявам нашите момчета, желая им да са здрави. Да обичат Локомотив, както досега са го обичали и накрая ще теглим равносметката", добави легендата на Локо (Пд).

 "А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ