ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Родният футбол беше белязан от скандални сцени на мач в Шуменско. След срещата между Заря (Тодор Икономово) и Мълния (Климент) (0:0) от осмия кръг от първенството в северната областна група „Шумен“ се стигна до масов бой. 

След последния съдийски сигнал на футболния терен и около него се разиграха доста грозни сцени, с участието на любителите на футболната игра от село Тодор Икономово. Състезатели на гостуващия отбор бяха жестоко малтретирани, като в мелето до футболния терен пострада капитана Межнун Наим, разказаха в страницата във "Фейсбук" "Шумен футбол нюз", където беше публикувано и видео от мелето. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Екзалтираната публика от село Тодор Икономово нахлу и в стаята на гостите, като в бъркотията и ръкопашният бой между футболните хулигани и играчите беше счупено стъклото от прозореца на стаята на гостите. В стълкновението между публика и състезатели в стаята на гостите едва жестоко не пострада Фатих Фаик, върху когото падна стъклото от счупения прозорец. Наложи се да се потърси помощ и от служители на РПУ-Каолиново и Нови пазар, които да узаптят екзалтираната публика, готова да линчува гостите. 

Срамните сцени около съблекалнята в село Тодор Икономово продължиха до идването на патрулните полицейски коли и служители от жандармерията, които овладяха ситуацията на място.

Между двата отбора винаги има голяма интрига, независимо къде играят. Заря (Тодор Икономово) е лидер в групата, докато гостите от Мълния (Климент) е миналогодишен първенец.

 

ФК"ЗАРЯ" (ТОДОР ИКОНОМОВО) - ФК"МЪЛНИЯ" (КЛИМЕНТ) 0:0 МАЛТРЕТИРАНЕ И ЛИНЧУВАНЕ НА КАПИТАНА НА ГОСТИТЕ МЕЖНУН НАИМ НА ФУТБОЛНИЯ ТЕРЕН СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ

Публикувахте от Shumen Football News в Понеделник, 23 октомври 2023 г.