Звездата на "Ботев" (Пловдив) Юнес Хамза заяви, че не може да се играе в тази ситуация в клуба. Тунизийският нападател, както и останалите чужденци в отбора, се надяват час по-скоро да бъдат трансферирани в други тимове. Пред румънския сайт sport.ro Хамза коментира, че няма намерение да продължава да носи жълто-черния екип.

"Все още имам договор с "Ботев", но очаквам новини за трансфер. Ще анализирам всички оферти и ще избера тази, която е най-добра за мен. Не искам да говоря за Стяуа, не са само от там заинтересовани към мен. Имам още няколко предложения от Румъния, но сами знаете, че няма как да назова имената на отборите", каза Хамза.

"Колкото до "Ботев", има някакви сериозни проблеми с президента. Сигурно има и някакви политически неща, не съм запознат, но много играчи напуснаха тима. За останалите в момента пък се искат трансферни суми. Има няколко конвертируеми футболисти, но те се надяват скоро да им финализират трансферите и просто да се разкарат. Не знам нищо за Сърджан Лукин (б.а. - защитникът е пред трансфер в Стяуа), знам само, че всички искат да се махнат", добави Хамза пред румънското издание.

"Просто не може да се играе повече в тази ситуация. Колкото до мен, не знам да има някаква оферта от бившия ми клуб Петролул", каза още нападателят.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите