Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

ЦСКА получи пореден удар, който може да разлкати отбора преди мачовете с Литекс и Лудогорец. Контузията на таланта Антон Карачанаков се е оказала по-сериозна и той трябва да се оперира веднага. Бившият играч на Пирин, който е един от голмайсторите на "червените" през пролетта, страда от футболна болест, но лекарската диагноза е, че оперативната намеса не може да се отложи за след края на сезона и Карачанаков веднага трябва да постъпи в болница, твърди "Меридиан Мач". Това са показали последните прегледи, които са били направени заради силните болки на играча.

Все още не е ясно дали талантът от Ново Делчево ще бъде опериран в клиниката "Аджъбадем" в Истанбул, която е спонсор на клуба, или в София.

Карачанаков е мъчен от травмата повече от месец, като пропусна мача с Ботев (Враца), а срещу Миньор бе заменен в началото на второто полувреме. В негово отсъствие се очаква мястото му на лявото крило на атаката да бъде заето от Георгиан Паун. Румънецът бе най-добрият футболист на ЦСКА в Перник и раздвижи играта на отбора, скед като влезе като резерва.