ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът в гръцката Суперлига ПАОК, където играе българският национал Кирил Десподов, прави опити да осъществи трансфер на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон, съобщават местни медии.

29-годишният национал на Хаити е бил предложен на „двуглавите орли“ преди няколко дни. „Черно-белите“ имат нужда от подсилване на атаката в битката за титлата в Гърция.

Проблемът се състои във факта, че трансферният пазар в южната ни съседка затвори в края на януари. Именно заради това в Солун тече трескава работа в търсене на начин за осъществяване на трансфера.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Още три гръцки гранда са се огледали във възможността да привлекат Назон през тази зима, допълват в южната ни съседка. Това са Олимпиакос, Панатинайкос и АЕК.

Както е известно, голмайсторът на ЦСКА беше пред трансфер в кипърския Пафос, но сделката пропадна заради разминаване относно личните условия на футболиста. Вчера от агенцията, представляваща Назон, обявиха, че е пропаднала и възможността той да премине в руския Ахмат (Грозни).

От началото на сезона Дюкенс Назон взе участие в общо 22 мача са ЦСКА във всички турнири. В тях той се отличи със седем гола и три асистенции.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024