Бившата звезда от НФЛ и екскуотърбек на Тенеси Тайтънс Стив Макнеър, който изведе тима си до участие на “Супер Боул” през 2000 г., е бил намерен застрелян в главата.

20-годишната Сахил Саземи, която е описвана като приятелка на Макнеър, също е намерена мъртва. Тя също е с огнестрелна рана на главата, а оръжието е било в близост до тялото й.
 
36-годишният Макнеър е открит на дивата в дневната стая на дома му в центъра на Нешвил, а тялото на Каземи е било в близост на пода.
 
Говорителят на полицията Дон Аарън обяви, че съпругата на Макнеър Мишел е била много разстроена.
 
“Не вярваме, че тя е замесена, заяви Аарън. – Не сме отхвърлили нито една възможност, но все още нямаме нито един основен заподозрян.”
 
Макнеър игра 13 сезона в НФЛ и е популярен най-вече с престоя си в Тенеси Тайтънс, преди да сложи края на кариерата си през миналата година.
 
Телата на двамата са били открити на приятеля на бившия спортист Уейн Нийли, който бил наел апартамента в тузарския квартал Рътлидж Хил заедно с Макнеър.
 
От полицията разкриха, че свидетел е видял Макнеър да пристига в апартамента между 1:30 и 2:00 часа в събота сутринта, а колата на Каземи вече е била отвън. Два дни по-рано тя е била арестувана за шофиране след употреба на алкохол./БЛИЦ