БЛИЦ СПОРТ продължава да улеснява своите читатели, предоставяйки им възможност да наблюдават всичко от света на спорта. С нас може да гледате директно всякакви спортове от различни точки на планетата.

Продължава Олимпиадата в Рио де Жанейро, като с нашия екип може да гледате абсолютно всичко от състезанията. Четири българи ще се изявяват днес по олимпийските съоръжения. Ангел Кодинов ще стартира в сериите на 200 метра в едноместното кану. Елица Янкова и Мими Христова се включват в програмата на състезанията по борба. На Ивет Лалова предстои участие във финала на 200 метра.

БЛИЦ СПОРТ ще ви даде възможност и да гледате днешните квалификационни мачове от евротурнирите. Една от тези срещи е домакинството на българския шампион Лудогорец срещу Виктория (Пилзен). Михаил Александров и Легия (Варшава) срещат Дъндолк, а след полунощ е втората среща за Суперкупата на Испания между Барселона и Севиля.

Освен това с нас ще може да гледате тенис от турнира за мъже и жени в Синсинати. Днес на Цветана Пиронкова предстои мач срещу Роберта Винчи. Григор Димитров има среща на двойки, където партнира на Стан Вавринка.

ОЛИМПИАДА
14:30 часа Олимпийски игри в Рио - ТУК (БНТ)
14:30 часа Олимпийски игри в Рио - ТУК (БНТ HD)

ТЕНИС
18:00 часа Турнир за мъже и жени в Синсинати - ТУК

ФУТБОЛ
19:00 часа (Лига Европа) Бейтар – Сент Етиен – ТУК
21:45 часа (Шампионска лига) Селтик – Апоел Беер Шева – ТУК
21:45 часа (Шампионска лига) Дъндолк – Легия – ТУК
21:45 часа (Шампионска лига) Порто – Рома – ТУК
21:45 часа (Шампионска лига) Лудогорец – Виктория (Пилзен)ТУК
21:45 часа (Шампионска лига) Виляреал – Монако – ТУК
00:00 часа (Суперкупа на Испания) Барселона – Севиля - ТУК

 

ОЩЕ ФУТБОЛ, ТЕНИС, БАСКЕТБОЛ, ХОКЕЙ, МОТОРНИ И ДРУГИ СПОРТОВЕ: