БЛИЦ СПОРТ продължава да улеснява своите читатели, предоставяйки им възможност да наблюдават всичко от света на спорта. С нас може да гледате директно всякакви спортове от различни точки на планетата.

Григор Димитров стартира днес участието си на турнира в Ротердам. Шампионът от София Оупън 2017, който в неделя ни достави голяма радост, има мач в турнира на двойки. Българинът и френският му партньор Лука Пуй ще играят срещу третите поставени в схемата Иван Додиг и Марсел Гранойерс. Мачът е на корт номер 1 и се очаква да стартира около 17 часа. За момента не е ясно дали срещата ще има телевизионно излъчване.

Тази вечер се подновява битката в Шампионска лига с първите мачове от 1/8-финалите - ПСЖ - Барселона и Бенфика - Борусия (Дортмунд).

С БЛИЦ ще може да гледате директно и други спортни състезания.

ФУТБОЛ
21:45 часа - Шампионска лига, 1/8-финал, първи мач: ПСЖ - Барселона - ТУК
21:45 часа - Шампионска лига, 1/8-финал, първи мач: Бенфика - Борусия (Дортмунд) - ТУК

TEНИС
12:00 часа - Турнир за мъже в Ротердам - ТУК, ТУК и ТУК
* Около 17 часа се очаква да стартира срещата на Григор Димитров в тунира на двойки. Българинът и френският му партньор Лука Пуй ще играят срещу Иван Додиг и Марсел Гранойерс
14:30 часа - Турнир за жени в Доха - ТУК
20:30 часа
- Турнир за мъже в Ротердам - ТУК, ТУК и ТУК

ЗИМНИ СПОРТОВЕ
13:00 часа - Световно първенство по ски-алпийски дисциплини в Санкт Мориц (Швейцария): Отборно състезание на нациите - ТУК
13:00 часа - Ски-скокове: Световна купа в Пьончан (Южна Корея) - ТУК
19:30 часа - Световно първенство по ски-алпийски дисциплини в Санкт Мориц (Швейцария) - ТУК

СНУКЪР
15:00 часа
- Уелс Оупън - ТУК
21:00 часа - Уелс Оупън - ТУК