Официалният сайт на Ботев (Враца) публикува важно съобщение относно домакинските срещи на тима. Както е известно, тимът не може да играе домакинските си срещи на стадион "Христо Ботев", тъй като съоръжението не получи нужния лиценз. От ръководството на новака обаче изразиха надежда, че след подобренията ще бъде разрешено това. Те уточниха, че ще домакинстват в Монтана, докато чакат лицензионната комисия.

Ето цялото съобщение от Ботев (Враца):

"Най-често задаваният въпрос във Враца през последния месец е къде ще домакинства Ботев (Враца) в Първа лига. След посещението на представители от БФС бе констатирано очевидното, че стадионът няма осветление. Бяха дадени и още 13 предписания, които ние изпълнихме.

Днес, докато очакваме потвърждение за дата и час на следващото посещение на лицензионната комисия, получихме мейл от БФС. В писмото се казва, че спортно-техническата комисия вече е решила, че ще домакинстваме в Монтана. Без да дойдат да проверят колко работа е свършена на стадион „Христо Ботев“ във Враца.

Все още се надяваме, че до края на седмицата ще дойде и обещаната проверка от лицензионната комисия, която да отчете свършеното и да ни даде временно разрешение да играем във Враца до края на ремонта. Пълен стадион с над 10 000 души по трибуните е от полза на всички, нали?

Колеги от БФС, дайте футбол на хората във Враца!".

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019