Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Валери Божинов се включи в последната тренировка на Ботев (Враца), а преди заниманието заяви, че все още не е подписал договор и е в процес на разговор с кмета на града Калин Каменов.

„Дойдох, за да говорим с кмета Каменов, който е и президент на клуба. В процес на разговори сме. Надявам се да се разберем с кмета. Затова съм тук. Искам да опозная футболистите, града, тези прекрасни фенове, за които съм слушал много и добри неща... За мен е много важно да има настроение в отбора. А тук видях - усетих един силен дух, на един добър колектив, което е важно преди да взема решение за себе си дали да подпиша договор. Важно е да видя, че отборът има цели, че иска да бие. Гледал съм доста мачове на Ботев (Враца), говорим непрекъснато с треньора Сашо Ангелов, който както знаете е мой баща. Нищо още не съм подписал. Искам да усетя атмосферата. А и не сме се разбрали с кмета“, сподели Божинов пред местната медия „Конкурент“.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Дойдох тук, защото ми се играе. Омръзна ми да си седя вкъщи. Но преди да взема решение ще ми трябва да помисля, да се ориентирам в обстановката. За нито един футболист не е добре да гледа мачове по телевизията, когато е в активна възраст и има още какво да даде на футбола. Искам отново да усещам тръпката всяка събота и неделя. В предишния си отбор - Риека, нямах това усещане, макар че имах добри условия и отборът ми беше сериозен. Предстоят ни преговори. И ако се разберем с кмета, мисля, че Ботев е правилното решение за мен и моята кариера. Идвам във футболен град, в който публиката живее и гори с проблемите на отбора - това е нещото, което търся. Мисля, че ще си помогнем взаимно, ако облека екипа на Ботев - и клубът на мен, и аз на него. Каузата ни е една - да вървим напред и да печелим победи. Идването ми в Ботев е съдба. Както Сашо ми е помогнал, когато съм имал нужда от него, така е време и аз да му върна този жест. В живота на футболиста съдбата е едно от най-важните неща. Ето, дойде време и аз да направя нещо добро за Сашо“, добави 32-годишният бивш футболист на Ювентус, Манчестър Сити и Партизан.

Първа лига - сезон 2018/2019