Tреньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес остана доволен от играта на своя тима срещу Левски, но не и от резултата 0:1 на "Герена".

"Левски беше фаворит. ЦСКА винаги е фаворит, Лудогорец винаги е фаворит. Аз като бивш футболист винаги съм чакал такива мачове. Левски е класа, но нашият отбор днес показа добра игра с наша стратегия", започна Моралес.

"Знаехме, че ще си имаме нашите възможности. По моя списък в джоба сме имали три чисти положения и няколко ситуации от статични положения, които можехме да завършим малко по-добре. Мисля, че имахме малко повече шансове от Левски. Когато те ни вкараха, преди това Левски имаше някои ситуации, но не бяха чисти положения. Топката преди гола беше в наша полза. Ние трябва да я изчистим. Знаем качеството на Уелтън, Рикардиньо и когато грешиш пред някой от тези класни футболисти, винаги ти вкарват. Днес видях друго лице от мача с Лудогорец. Отборът си върна малко самочувствието след последния кръг, в който не играхме изобщо добре. Трябваше да излезем с една точка от "Герена", но накрая нищo. Пожелавам (б.р. Левски) да излязат от мача в четвъртък", добави наставникът на Ботев (Враца).

"Липсва ни спокойствие. Има моменти, в които трябва да мислим като италианците. Те са най-добрите защитници на света. Колкото по-далеч е топката от нашата врата, толкова по-добре. Не го направихме. Болезнено е. В следващите мачове трябва да показваме още по-добра игра. Когато играеш на Герена, имаш някои елементи, които задължително да вкараш в играта. Ние знаем, че Левски са изморени от пътя, че ще има малко рокада. Не говоря за подценяване. Тези момчета могат да играят добър футбол. Искам те да си вярват повече и ще го търсим това във всеки мач", завърши Моралес.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига