Играч №1 на 27-ия кръг в Първа лига Валери Домовчийски говори пред медиите в "Пресклуб България", където получи наградата си. Там футболистът на Ботев (Враца) заяви, че на тима му липсва Валери Божинов, който напусна през зимата в посока Левски. 

"С оглед на мача, който изиграхме с Витоша (3:0) и точките, които имаме, мисля, че сме сигурни за баражите, има още време, но не трябва да се притесняваме за нашето място в групата. Ще се подготвяме за баражите. Първата цел беше да останем в Първа лига, след това целите се вдигнаха, а и отборът се представя добре, ще дадем всичко от себе си в предстоящите мачове. На "Герена" успяхме да победим Левски, с Лудогорец играхме нападателно, борихме се, имахме своите шансове. Борим се за победа срещу всички отбори", каза Домо.

"Не знаех, че съм изиграл 200 мача, казаха ми сутринта преди самия двубой, че ми предстои да запиша мач номер 200. Надявам се да изиграя поне още 100 в елита на България. Валери Божинов липсва на отбора, той показа, че е класен нападател, помогна на отбора да се изкачи в класирането, липсва на отбора, но едни играчи си отиват, други идват, трябва да се справяме и без него. Пак има Валери в отбора", добави играчът на Враца. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019