Централният защитник Мартин Кавдански подписа договор с Ботев (Враца) и от новия сезон ще защитава зелената фланелка, съобщиха от клуба в официалната си страница във Facebook.

Той се завръща на стадион „Христо Ботев“, където игра през 2019 година. Тогава Кавдански записа и два гола на сметката си.

През последните няколко сезона той бе част от Царско село, а също така бе и капитан на отбора.

Опитният футболист е защитавал още цветовете на  Славия, Локомотив Мездра, Локомотив Пловдив, Берое, Черноморец, Марек и Локомотив Горна Оряховица. В чужбина е част от френските Метц и Клермон, както от северномакедонския Шкендия и албанския Тирана.

Кавдански вече направи неофициален нов дебют с екипа на Ботев Враца. Той започна титуляр в контролата срещу Янтра, която врачани спечелиха с 5:2 преди няколко дни.

„Радвам се да се върна отново във Враца. Тук винаги съм се чувствам като у дома. Ще дам всичко от себе си, за да постигнем целите, които ще имаме през новия сезон. Мисля, че отворът има възможност да гони много по-високо класиране от това, което меше миналата година. Обстановката не ми е чужда и бързо свикнах с колегите, с повечето, от които се познаваме“, каза Мартин Кавдански.