Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров каза след загубата с 1:2 от ЦСКА, че не е искал срещата да се играе. Двубоят от 20-ия кръг на Първа лига започна час и половина по-късно, докато домакините разчистят снега от терена. 

"Ненормални условия за мач от елитен шампионат. Беше важно кой ще се възползва от грешка. Топката скочи неестествено при първия им гол. Няма как да се реагира в такава ситуация", коментира Белия пред Диема Спорт. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Да стоим час и половина и да чакаме, за да играем пак на ненормални условия, не е добре. Още в самото начало казах, че не трябва да се играе, защото може да има контузии. За съжаление, такава имаше в нашия отбор. Състоянието на Йордан Минев не е добро", каза Киров. 

"Трябваше да играем малко по-директно. Изработихме прекрасна атака за нашето първо попадение. Имаше борба и желание в нашия отбор. Продължаваме за Купата на България. Поддържаме нивото, което е важно. На този етап няма яснота кой ще бъде привлечен. Търсим попълнения, които ще вдигнат нивото. При нас положението зависи от това с кого ще се разделим. Надявам се, че Кайзер ще остане", добави треньорът на Ботев (Пловдив). 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019