Шефовете на Ботев спазиха обещанието си да подсилят отбора и вече договориха двама нови играчи. В клуба се очаква всеки момент да пристигнат бразилски халф и крило, пише „Меридиан Мач“.

Все още не се знае дали "канарчетата" ще плащат трансферни суми за тях или те ще пристигнат като свободни агенти, които ще взимат по-големи заплати, както и пари на ръка. Босът Ангел Палийски при всяко положение ще трябва да бръкне в касата, макар да не е ясно кога и на колко транша ще пристигне сумата от продажбата на Омар Косоко на Ал Фуджайра.

През този трансферен прозорец Ботев привлече четирима нови играчи. Става дума за Йордан Минев, Тони Тасев, Алваро Юлиано и Даниел Кайзер. В същото време клубът бе напуснат от трима - Антонио Вутов подписа с Левски, Георги Георгиев премина в молдовския Дачия, а последен си замина и Омар Косоко.

Ботев определено има нужда от подсилване, ако ще защитава трофея си в турнира за Купата на България. Отборът се цели също така и в четвъртото място в класирането, тъй като е малко вероятно да се пребори с Лудогорец, Левски и ЦСКА в битката за първите три позиции.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма