ПФК Ботев (Пловдив) изпрати най-успешната година в новата си история, която бе белязана от два трофея, с голямо коледно тържество. Вечерта на 19.12.2017 г. хотел "Марица" приюти повече от 200 ботевисти, сред които ръководството, спортно-техническия щаб, футболисти, служители и привърженици на най-стария футболен клуб в България.

Организаторите на мащабното парти от Сдружение "ПФК Ботев" отдадоха дължимото на различните "жълто-черни" поколения, като удостоиха с почетни награди ветераните на клуба, играчите и треньорите от настоящия тим, както и специалистите, които се грижат за развитието на талантите от академията.

Почит бе отдадена и на всички ботевисти, които не доживяха края на 2017 г., но завинаги остават част от голямото семейство на Ботев (Пловдив). 

Кулминацията на преминалото в страхотно настроение тържество настъпи с разрязването на уникалната празничната торта, която бе гарнирана със захарни копия на Купата и Суперкупата на България, които през отиващата си година украсиха витрината на клуба.

Тодор Неделев беше избран за Футболист №1 на Ботев. На национала беше връчена статуетка кон.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018