ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ботев (Пловдив) изпрати официална позиция до БФС, свързана с недоволството на клуба от дните и часовете на домакинствата му.

"Канарчетата" информираха феновете си за това и подчертаха, че правят всичко възможно срещите на "Колежа" да са в удобно време. Освен това пловдивчани отбелязаха, че разполагат с най-модерния стадион у нас.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Съобщението на Ботев (Пловдив):

"Уважаеми Ботевисти,

Бихме искали да ви уведомим, че ръководството на ПФК „Ботев“ изпрати официална позиция до БФС, в която категорично изразяваме несъгласието си с дните и часовете, в които се провеждат домакинските срещи на представителния ни мъжки отбор.

Заставаме изцяло на ваша страна в нееднократно изразеното от вас недоволство относно провеждането на футболни срещи в работни дни и в часови пояс, правещи невъзможно вашето присъствие и подкрепа на стадион „Христо Ботев“, така нужни на момчетата в „жълто-черно“.

Ние знаем, че футболът е за феновете и това разбиране за тази фундаментална истина ни прави категорични в желанието си да защитаваме безкомпромисно вашите интереси.

Призоваваме отговорните лица, съставящи програмата на предстоящите футболни срещи от първенството и турнира за Купата на България, да се съобразят с факта, че Ботев Пловдив разполага с най-модерното спортно съоръжение в България, включително и с най-доброто възможно осветление, за да не се налага всички работещи и учащи „жълто-черни“ привърженици да бъдат лишавани от правото да подкрепят любимия си клуб.

Държавата инвестира десетки милиони в нашия дом, за да може същият да предоставя нужните условия футболните срещи да се играят във време, удобно за всеки един привърженик. Условията за това вече са налице, а ние очакваме БФС да се съобрази с интересите на обществото.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев