ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Ботев (Пловдив) най-после получи това, което чакаше с години – има си стадион. Хубав, красив. На фона на цялата ни действителност той е като чудно небесно тяло от друга вселена.

На такъв прекрасен стадион би било добре да се играе и прекрасен футбол. Но понеже няма пълно щастие, трудно би се получило. Даже и наполовина.

Ботев (Пловдив) не играе не само красив, но и никакъв футбол. „Канарчетата“ нямат криле. Не летят, а тъпчат в калта. Не летят, защото треньорът им е празноглавец. След всеки провален мач използва изтъркани фрази и клиширани метафори, за да се оправдава и да изглежда симпатичен на феновете.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Бруно Балтазар обаче така и не разбра, че с празни приказки не става. Става с работа, труд и победи. И това звучи  клиширано, ама си е самата истина. Затова Велизар ще атакува Балтазар.

Като сме тръгнали обаче с клишетата, ето ви още едно. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.

Зад Балтазар стои едно огромно недоразумение Азродин Валентич. Той провали Ботев, докато беше треньор, прави същото и днес, действащ в сянка. Пустата й сянка е толкова мрачна и студена, че превръща славния някога отбор в пародия на такъв.

Зад Валентич пък са тези, които дават парите. И те най-после трябва да осъзнаят огромната си спортно-техническа грешка.

Сега Бруно щял да ходи при тях на  килимчето. Най-добре ще бъде да се хванат заедно с Валентич за ръчичка и да си тръгнат от Пловдив взаимно. Да отлетят от гнездото на „канарчетата“ И други да дойдат на тяхното място. Българи, с български футболисти. Защото Ботев е символ на българщината, защото носи името на един от най-големите българи.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ