Караници и оставки белязаха Общото събрание на Сдружение "ПФК Ботев", което се проведе в Коматево и продължи близо три часа. Сред обявилите намерение за оттегляне е президентът на клуба Ангел Палийски. Такава ще депозират още председателят на Сдружението Апостол Апостолов и членовете на Управителния съвет Борис Гиздаков и Теодор Бочев. 

Палийски е обявил пред членовете на Сдружението чрез имейл, който е прочетен от Апостол Апостолов, че утре ще депозира оставката си.

"Решението по моята оставка ще бъде взето от УС на Сдружението. Аз съм готов да си подам оставката, ако съм ябълката на раздора в Ботев“, лаконичен бе Палийски пред PlovdivDerby.

Разглеждането на точката от дневния ред за прехвърлянето на акции на Ботев е била отложена за следващото заседание, тъй като в момента няма кандидат за тях. То най-вероятно ще се състои на 1 октомври. На него да бъде разгледан казусът с прехвърлянето на акциите, ако има кандидат, разбира се, тъй като днес такъв липсваше.

Цялата тази сага се разиграва само часове преди домакинския мач с Левски. Ботев приема "сините" днес от 20:00 часа в Коматево. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка