ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Верни фенове на Ботев са останали изумени от помпозното приемане на изгонения от Левски Ивелин Попов в жълто-черния тим, научи БЛИЦ.

От няколко дни около трансфера на Попето се вдига толкова шум, че все едно не става въпрос за футболист в края на кариерата си, а за суперзвезда. Това идва малко в повече на "бултрасите", особено след кошмарния старт на първенството, в което любимците им все още нямат нито една победа.

Напълно безполезни са и рекламните маркетингови трикове Попов да бъде представен на специална пресконференция, за получи по-специално внимание.

Привържениците са втрещени от решението на треньора Станислав Генчев да отнеме фланелката с №10 от талантливия халф Красиан Колев и да я поднесе на Ивелин Попов. Младежкият национал на България е много по-перспективен от залязващия Попов, а за него Ботев плати трансферна сума от 300 000 евро на Септември.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Попов да не е Лионел Меси, та да му дават десети номер. Откъде накъде ръководството и треньора ще посрещат толкова възрастен футболист като месия. В Ботев трябва да играят повече българи и то млади и талантливи, а не чужденци и престарели и ненужни в клубовете си играчи. Попов не заслужава да му подарят №10, той просто иска да вземе "последно 10" с голяма заплата от Ботев преди да се пенсионира", категорични са фенове на Ботев, чието търпение е на привършване.

Попов уж си тръгна по собствено желание от "сините", но истината е съвсем друга. Треньорът на Левски Николай Костов правилно заложи на млади състезатели в средата на терена и побутна Попов към изхода. Преди това и Мъри показа недвусмисленото си отношение към Попето като му отне правото да изпълнява дузпи, след решителните му пропуски от бялата точка срещу Славия и ЦСКА.

Немалка част от привържениците на Ботев са меко казано резервирани към привличането на "бракувания" от Левски състезател и ще следят изявите му на зеления килим под лупа. Според някои от тях Попов сам трябва да върне №10 на Красиан Колев, за да покаже поне веднъж, че наистина уважава младите играчи.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!