Поредицата от слаби резултати на Ботев (Пловдив) настрои феновете доста войнствено срещу играчите в отбора. В агитката не крият, че ситуацията в клуба изобщо не им харесва и искат да се "реже до кокал", пише "Меридиан Мач". Феновете се съмняват и в това, че част от футболистите може да са забъркани в афера с черно тото, тъй като в няколко двубоя получиха по 3 гола за полувреме.

Предвид финансовата криза запалянковците обмислят и варианти с завръщане в аматьорския футбол. Няма да е учудващо, ако се стигне до нови ексцесии между привърженици, ръководство и спортно-технически щаб поради неяснотата в клуба.

„Бултрасите“ сериозно обмислят и бойкот на мача с Пирин в четвъртък. Това е залегнало като въпрос за решение от агитката в близките часове. Феновете обмислят да останат извън спортния комплекс и да се съберат зад сградата.

В същото време спортно-техническият щаб на тима чака завръщането на президента Ангел Палийски от Англия, където е на посещение при сина си, за да се вземе решение за чаканата чистка в състава на „жълто-черните“. В списъка за гонене са Иван Стоянов, Крум Стоянов, Милен Кикарин, Даниел Кутев, но има и други играчи, които са на мушката на треньорския щаб. Може да се стигна до ситуацията Ботев да доиграе сезона с юноши.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига