Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Томас Иршак също дава клуба на съд. Колегите от PlovdivDerby съобщиха, че той се е свързал с тях, след като днес е прочел, че Хамза е осъдил клуба за 40 хиляди евро.

"Ботев (Пловдив) ми дължи 70 000 евро от повече от година. Лятото Асен Караславов и Иван Йотков ме помолиха да подпиша документ, който да отложи плащането до юли месец 2015, за да вземе Ботев лиценз. Направих жест, защото това е Ботев. Юли 2015 г. отдавна мина, а аз до момента не съм получил и една стотинка. Не ми се иска да давам Ботев на УЕФА и ФИФА, но ако това ще е единствения начин да си получа заработеното, може и да го направя", заяви Иршак пред PlovdivDerby.

Колегите от пловдивския сайт припомнят, че по време на управлението на Тервел Златев, Томаш Иршак е получавал по 3000 евро на месец, а по действащия му договор трябвало да взима 11 бона от европейската валута. По този начин за няколко месеца към чешкия халф се натрупа огромен дълг. Същото бе положението и с Адам Стаховяк, но по непотвърдена официална информация всекидневните обаждания на полския страж в клуба са дали резултат, и той си е получил парите.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!