Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо ще опита да спечели първата си победа като гост на отбор от Топ 6 в Първа лига, пише „Тема Спорт“. Досега той загуби с 1:2 от Верея и направи 0:0 с Левски, като повече от половин час игра с човек повече. Лудогорец падна и от още един тим от Топ 6 навън, макар и за Купата. На четвъртфиналите разградчани загубиха с 1:2 от ЦСКА. Те биха „червените“ в София в началото на сезона, но тогава начело на тима все още беше Херо. Следващото гостуване на Лудогорец за първенство е отново на тим от първата шестица. На 5 март (понеделник) от 17:30 часа „орлите“ срещат Берое в Стара Загора.

Димитров планира поне три промени по състава спрямо този, загубил реванша от Милан. Днес срещу Ботев (Пловдив) от 17:30 часа почти сигурно на пейката ще остане бразилското ляво крило Вандерсон. Той се представи изключително слабо в Милано и се очаква мястото му да бъде заето от Лукоки, който бе резерва на "Джузепе Меаца". На върха на атаката Херо е решил отново да се довери на Якуб Швиерчок. В предишния мач в Първа лига той заложи на Клаудиу Кешерю, който се отчете с два гола.

Втората промяна е свързана със средата на терена. Светослав Дяков ще се завърне сред 11-те, като замени започналия срещу Милан Яцек Горалски. На вратата Ренан ще бъде предпочетен пред Браун. Почти сигурно Терзиев ще остане партньор на Козмин Моци.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018