Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров говори след края на мача от 14-ия кръг на Първа лига, който неговите възпитаници загубиха с 1:4 на "Георги Аспарухов" срещу Левски. 

"Заслужена победа за Левски. През целия мач имахме проблеми с владеенето на топката. Започнахме да я владеем при 4:1. Два гола при статични положения, там сме допуснали грешки, но всеки ги допуска. По-големият проблем беше, че не владеехме топката, отстъпихме на агресията на Левски. Би трябвало играчите да имат самочувствие. Показаха, че имат качества, но явно днес не бе техният ден. Най-вероятно е имало и умора, но направихме ротации", каза Киров.

"Направихме доста грешки. Два гола от статично положение не бива да се допускат. Между малкия пеналт и дузпата да ти отбележат гол с крак, значи нещо не сме направили както трябва. Не мисля, че умората е основната причина. Основната е липсата на самочувствие при играта с топка. Кристиян Добрев показа, че не се притеснява, ще му се гласува доверие", добави треньорът на Ботев (Пловдив).

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019