Премии вместо заплати получиха футболистите на Ботев (Пловдив) преди един от най-важните мачове от началото на годината. Тази вечер от 20:00 часа "канарчетата" приемат Монтана в Коматево, а победата няма алтернатива за тях. При успех възпитаниците на Николай Киров ще се бетонират на седмото място в класирането и в плейофната фаза ще срещнат отново северняците, които очевидно са се примирили с ролята си на изпадащ през този сезон.

Рефер на двубоя ще бъде новият любимец на ръководството на Съдийската комисия Георги Давидов. Жълто-черните имат хубави спомени от Давидов, който свири при успеха им с 3:2 в Коматево над Пирин. Тогава благоевградчани имаха сериозни претенции към рефера за отменен гол и неотсъдена дузпа, а самият той беше сложен на трупчета за два кръга.

На тренировката в сряда при играчите пристигна единственият останал ръководител в клуба Ангел Палийски. Босът плати по една премия на футболистите, съобщава "Марица". Те обаче очакваха заплатите си за февруари, но все пак се усмихнаха и на бонусите. За състезателите останаха и обещанията за скорошно изплащане и на месечните възнаграждения.

Клубната легенда Динко Дерменджиев мина вчера през Коматево, за да надъха отбора преди днешния двубой с Монтана. Чико бе там и за да представи своята книга. Дерменджиев вдъхна увереност на наследниците си, че ще бият в петък и ще елиминират Пирин за Купата на България.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига