"Никакви шансове не им дадохме", доволен бе Тодор Неделев след победата с 3:0 на Ботев над Локомотив в пловдивското дерби. 

"Може би имаха само едно положение през първото полувреме. Можехме да отбележим още голове. В дербито 3:0 е превъзходен резултат, за което поздравявам целия тим", каза играчът на "канарчетата". 

"Направихме добри атаки. Като играеш бързо, срещу която и защита да си, и срещу най-добрия, можеш да му създадеш неприятности”, продължи националът. 

„При дузпата гледах вратаря, че се хвърли в другия ъгъл и за мое щастие отбелязах. Контузията ми не беше такава каквото мислех и съм възстановен напълно. Радвам се, че днес допринесох за този хубав успех", доволен е Неделев.

„Не е приятно да играеш без фенове. Съжалявам, че нашите привърженици не бяха на стадиона, но тази победа е и за тях, защото те я чакаха от доста време. Важно е за самочувствието. Като побеждаваш в такива дербита трупаш самочувствие и опит. Ако продължаваме по същия начин, няма да имаме проблеми да побеждаваме и другите отбори”, добави Неделев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма