Асът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев получи нaградите си за Играч номер 1 на първия и втория кръг на efbet Лига. Националът гостува в Пресклуб "България" часове преди мача на "канарчетата“ с Левски, който е днес от 18:45 часа на "Герена".

Неделев очаква труден двубой и обясни, че "сините" ще бъдат крайно мотивирани след загубата с 0:3 от АЕК (Ларнака). 

"Благодарен съм на моите съотборници, защото без тях нямаше да спечеля тези награди. Надявам се занапред отново да се виждаме за подобни поводи", каза Неделев. 

„От много време Ботев няма победа над Левски на „Герена”. Ще ни бъде трудно, но сме се подготвили. Надяваме се да вземем максимума, трите точки срещу Левски. Не мисля, че в Левски ще са паднали духом след двубоя с АЕК. Доколкото познавам треньора им, ще ги мотивира да се представят най-добре пред своята публика”, коментира националът. 

„Нашият треньор за мен е много добър, има много различни виждания от предния треньор. Всичко в съблекалнята е супер, изпълняваме онова, което изисква от нас. Според мен е уникален човек и се надявам да постигнем успехи с него, дано да се задържи по-дълго на поста”, каза Неделев.

"Сезонът започна добре за мен. Надявам се да продължа в същия ритъм, както и да помогна много и на националния отбор. Всяка година правим всичко възможно да сме по-напред в класирането, дай боже да влезем в тройката, но накрая на сезона ще се види", продължи асът на Ботев. 

"Конкретни оферти нямаше, нищо черно на бяло. Имам действащ договор с Ботев и затова съм в Ботев. Надявам се отново да достигнем финала за Купата на България и този път да го спечелим”, каза още Тодор Неделев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020