Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира победата с 2:1 над Верея в Стара Загора. Националът вкара от дузпа, а второто попадение за "канарчетата" бе дело на Лъчезар Балтанов. "Не мислех, че ще ни е леко. Просто успяхме да поведем с два гола и вместо да вкараме трети и да си успокоим мача, пуснахме нелеп гол. Вместо да решим всичко преди почивката, не сме концентрирани пред гола, много пропускахме. Но важна беше победата днес", каза Неделев пред Диема Спорт.

"Подценяване не мисля, че има. Особено като водехме на почивката с 2:0, а в предния мач пак водехме така с 2:0 и паднахме (б.р. - поражението от Лудогорец). А ние не сме отбор, който може да си позволи да подценява, който и да било", каза националът.

"Треньорът трябва да каже на какво се дължи, че не затваряме мачовете. Не знам на какво се отдава това, може би ни пада концентрацията, след като поведем с 2:0. Може би трябва да поработим повече като поведем с 1:0 да вкарваме втори и трети и да затваряме мачовете", добави Неделев и сподели дали поражението от Лудогорец вече е превъзмогнато - "Да, преодоляхме това поражение, след това играхме добре за Купата, днес пак бихме. Тези две победи трябва да ни вдъхнат самочувствие и да го покажем още в следващия мач", добави Неделев. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/2019