Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов изхвърли от групата на "канарчетата" за мача със Славия Грегъри Нелсън и Рахави Кифуети или както са по известни сред някои фенове двамата - Грегъритата, съобщиха колегите от PlovdivDerby.

Двамата тъмнокожи футболисти показват нулева ефективност в последните мачове и явно на Костов му е дошло до гуша от тях.
Днес "Тема Спорт" написа, че Грегъри Нелсън е пожелал от Костов да не играе повече в официални мачове, нещо, което беше отречено от Георги Марков пред PlovdivDerby. Случайно или не обаче няколко часа по-късно Нелсън все пак се оказва, че няма да играе срещу Славия. Много е вероятно Нелсън и Кифуети повече да не запишат минути в официални мачове до края на сезона.
 
Групата на Ботев за гостуването на Славия, което е в събота от 17:30 часа: Виктор Голас, Мартин Димитров, Йордан Христов, Радослав Апостолов, Филип Филипов, Лъчо Балтанов, Орлин Старокин, Наско Милев, Милен Гамаков, Серкан Юсеин, Тодор Неделев, Радослав Терзиев, Даниел Златков, Милко Георгиев, Кристиан Димитров, Лазар Марин, Игор Ошчипко, Божидар Васев

   Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!